Wat wij doen...

Tattoo's, Design, Artwork, Aanpassen en Verwijderen Terug naar website

Ontwerpen

Wij ontwerpen originele tattoos en maken van jouw ideeën realiteit!!

Heeft uw een eigen ontwerp waaraan een speciale betekenis verbonden is? Dan werken we mee. Als eerste wordt er met u besproken welk ontwerp u wilt laten tatoeëren. Hierna maken wij een schets. Als de tattoo-artiest en de klant het eens zijn over het ontwerp kunt u een afspraak voor het plaatsen van de tattoo.

U kunt natuurlijk ook bij ons in de shop ideeën op doen, al staat er tegenwoordig op internet het grootste aanbod aan voorbeelden. Skin FX heeft een ruime keuze aan voorbeeld boeken.

Een tattoo kunt u zien als een soort schaafwond onder de huid. Daarom is hygiëne en veiligheid van top prioriteit bij Skin-FX. Wij werken strikt binnen de strenge hygiënische richtlijnen van de GGD.

Aanpassen

Ben je niet gelukkig met het design van de tatoeage die je op het moment hebt, maar wil je nou niet perse er helemaal van af?

Wij kunnen de meeste tattoo’s aanpassen of combineren naar persoonlijke wens. geliefd hier voor langs te komen om één op één te kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Ook voor het wegtoveren of refreshen van je oude tattoo kun je bij ons terecht.

Wanneer het nodig is kunnen we dit ook doen in combinatie met onze laser technieken.

Verwijderen

Heeft u spijt van uw tatoeage? Of wilt u uw tattoo laten aanpassen en moet er ruimte komen? Dan kunt u bij Skin FX uw tatoeage laten verwijderen.

De laser behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel dat speciaal is opgeleid met het gebruiken van het professionele YAG laserapparaat.

Bij het aanbrengen van een tatoeages worden opgeloste kleurstoffen (inkt) in de huid gebracht. Deze inkt wordt ingekapseld en afgeschermd van het omliggende weefsel.

Bij verwijderen wordt er met laser wordt in een fractie van een seconde een hoeveelheid lichtenergie op een deel van de tatoeage geschoten. Deze energie wordt alleen in de ingekapseld inkt geabsorbeerd. De kleurstoffen vallen uiteen in kleine roetdeeltjes, die voor het lichaam onschadelijk zijn. Deze worden dan op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Afhankelijk uw huidtype, van de hoeveelheid inkt, de kleur van de inkt, de diepte waarop een tatoeage is aangebracht en de gevoeligheid van de huid is het voor ieder persoon anders hoeveel behandelingen noodzakelijk zijn.. Loop gerust bij ons binnen om advies te vragen!!