Huisregels

Iedereen is welkom in de shop, zolang de plezier en gemaak van alle klanten wordt gerespecteerd. Terug naar website
  1. Er wordt bij Skin FX niet getatoeëerd onder de 18 jaar.
  2. Wees duidelijk. Weet wat je wilt. Maar luister altijd naar het advies van de artiest. Bedenk je dat de artiest dit werk al lang doet en veel ervaring heeft. Het advies is dan ook echt bedoeld om jouw tatoeage te verbeteren.
  3. Personen onder invloed van alcohol en/of drugs worden niet geholpen. Onder invloed zal er meer wondvocht meekomen bij het tatoeëren en dit maakt het werk voor de artiest erg lastig. Ook kan je onder invloed overlast veroorzaken voor de andere klanten.
  4. Wegens hygiëne is het niet toegestaan om in de shop te roken of te eten. Zorg ook hiermee in verband dat je schoon en fris ben.
  5. Als u niet op komt dagen of uw afspraak niet vroegtijdig verzet, min. 24 uur van te voren voor de bijwerk afspraak vervalt de afspraak. Ben je onverhoopt verhinderd voor je afspraak? Laat dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten aan de shop. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat je aanbetaling vervalt.
  6. Het verzorgen van de tattoo is je eigen verantwoording en de richtlijnen voor de verzorging krijg je van mij mee. Wij behouden zich ten alle tijden het recht om iemand te weigeren om te behandelen of om iemand uit onze shop te verwijderen.
  7. Neem het liefst geen kinderen mee naar de shop. Een tatoeage shop is een werkomgeving en kinderen vinden het vaak moeilijk om langere tijd stil te zijn en stil te zitten.